Credit
Livrare
Contacte
Service centru

Lenovo A1000

  • Producător: Lenovo
  • Cod produs: 3615-01
  • 1.699 Lei
  • 1.614 LeiDisponibil in credit

Livrarea gratuita de la 500 lei

Lumea Laptopurilor


  Comanda rapida

Review

 
Ecran de 4.5-inch cu matrice IPS. Acest smartphone perfect se potriveste pentru jocuri, vizionarea clipurilor videi si paginilor web. Display-ul se deosebeste prin o reproducere extrem de precisa a culorilor, datorita acestui fapt imaginile arata mai realist.
 
Subtire si stilat. A516 se deosebeste prin ergonomie si nu echilibru, iar datorita marginii de pe corpul telefonului acesta este tinut in mina foarte confortabil. Grosimea dispozitivului fiind de 9.9 mm, culorile disponibile fiind - gri lucios si gri alb lucios.
 
Suport pentru fotografii de o inalta rezolutie si video standard HD.A516 este echipat cu o camera de 5 megapixeli care va permite sa faceti fotografii si sa inregistrati video la o rezolutie inalta. Salvati experientele dumnevoastra si impartasiti-le cu prietenii. Camera video frontala permite sa luati parte la chat-uri web cu prietenii intr-un mod confortabil.
 
 
 
Android 4.2 Jelly Bean.ofera o viteza si un nivel de confort neegalat - cele mai flexibile moduri de lucru cu aparatul de fotografiat, un nou mod de introducere a mesajelor text si multe altele.
​​
 

 

Похожие товары

Servicii Clienţi

Facebook