Credit
Livrare
Contacte
Service centru

Asus X302 (13.3" FHD Core i5-6200U 8GB 128SSD)

  • Producător: Asus
  • Cod produs: X302
  • 15.590 Lei
  • 14.811 LeiDisponibil in credit

Livrarea gratuita de la 500 lei

Lumea Laptopurilor


  Comanda rapida
 
Experiență de utilizare ușoară și plăcută​.Modelul K55 vine echipat cu o serie de funcții create pentru a ușura procesul de utilizare. Astfel, el dispune de o tastatură chiclet cu design ergonomic, câștigătoare a unui premiu iF Design; în plus, tehnologia IceCool plasează componentele generatoare de căldură departe de palm rest, asigurând o experiență confortabilă de utilizare chiar și pe perioade lungi de timp.
Keeping computing cool and easy,Tastatura este însoțită de un touchpad cu suport pentru gesturi, oferind un nivel de control accesibil și intuitiv.Tehnologia ASUS SuperBatt oferă o durată de funcționare a bateriei (cicluri încărcare/descărcare) de 3 ori mai lungă decât cea a celorlalte notebook-uri.
 
La fel de versatil ca un smartphone​. Notebook-ul ASUS K55 promite o experiență de utilizare neîntreruptă, similară celei oferite de un smartphone, datorită tehnologiei ASUS Super Hybrid Engine II. Aceasta îi permite notebook-ului K55 să repornească sistemul din modul așteptare în doar 2 secunde, chiar și după o perioadă de până la 2 săptămâni. În plus, securizează și salvează datele în mod automat, atunci când nivelul de încărcare al bateriei scade sub valoarea de 5%. 
 
Sunet impresionant​.Tehnologia ASUS SonicMaster Lite îi permite lui K55 să ofere un sunet puternic și un bass mai profund, garantând astfel cea mai bună experiență audio disponibilă pe un notebook din clasa de performanță versatilă.
 
Processor
Model Processor Intel Core i5, i5-6200U
Frecventa Procesorului (GHz) 2,8 GHz
Nr. nuclee 2
Display
Tip display HD LED
Display (inch) 13,3
Rezoluție display (pixeli) 1366 x 768
Memorie
SSD (Gb) 128
Memorie Operativă (MB) 8196
Caracteristici generale
Sistem de operare FreeDos
Wi-Fi Este
Bluetooth Este
Placa video Intel HD Graphics
Tip Cartela video Integrată
HDMI Este
Altele
Perioada de garanție 24 luni
Greutate (Kg) 1,59 kg

Похожие товары

Servicii Clienţi

Facebook