Credit
Livrare
Contacte
Service centru

Asus X540SA (15.6" Pentium N3700 4GB 500GB no ODD) XX053D

  • Producător: Asus
  • Cod produs: XX053D
  • 7.090 Lei
  • 6.736 LeiDisponibil in credit

Livrarea gratuita de la 500 lei

Lumea Laptopurilor


  Comanda rapida
 
Experiență de utilizare ușoară și plăcută​.Modelul K55 vine echipat cu o serie de funcții create pentru a ușura procesul de utilizare. Astfel, el dispune de o tastatură chiclet cu design ergonomic, câștigătoare a unui premiu iF Design; în plus, tehnologia IceCool plasează componentele generatoare de căldură departe de palm rest, asigurând o experiență confortabilă de utilizare chiar și pe perioade lungi de timp.
Keeping computing cool and easy,Tastatura este însoțită de un touchpad cu suport pentru gesturi, oferind un nivel de control accesibil și intuitiv.Tehnologia ASUS SuperBatt oferă o durată de funcționare a bateriei (cicluri încărcare/descărcare) de 3 ori mai lungă decât cea a celorlalte notebook-uri.
 
La fel de versatil ca un smartphone​. Notebook-ul ASUS K55 promite o experiență de utilizare neîntreruptă, similară celei oferite de un smartphone, datorită tehnologiei ASUS Super Hybrid Engine II. Aceasta îi permite notebook-ului K55 să repornească sistemul din modul așteptare în doar 2 secunde, chiar și după o perioadă de până la 2 săptămâni. În plus, securizează și salvează datele în mod automat, atunci când nivelul de încărcare al bateriei scade sub valoarea de 5%. 
 
Sunet impresionant​.Tehnologia ASUS SonicMaster Lite îi permite lui K55 să ofere un sunet puternic și un bass mai profund, garantând astfel cea mai bună experiență audio disponibilă pe un notebook din clasa de performanță versatilă.
 
Processor
Model Processor Intel Pentium N3700
Frecventa Procesorului (GHz) 2,4 GHz
Nr. nuclee 4
Display
Tip display HD LED
Display (inch) 15,6
Rezoluție display (pixeli) 1366 x 768
Memorie
Memorie Operativă (MB) 4096
HDD (GB) 500
Caracteristici generale
Sistem de operare FreeDos
Wi-Fi Este
Bluetooth Este
Placa video Intel HD Graphics
Tip Cartela video Integrată
HDMI Este
Altele
Perioada de garanție 24 luni
Greutate (Kg) 1,9 kg
Culoare WX032D White WX034D Blue XX053D Black

Похожие товары

Servicii Clienţi

Facebook