Credit
Livrare
Contacte
Service centru

Service Centru Lumea Laptopurilor

 

Service Laptopurilor ofera servicii, care va pot ajuta dupa procurarea tehnicii din magazinele “Lumea Laptopurilor”.  Noi suntem gata sa oferim livrarea, instalarea, conectarea si configurarea tehnicii – rapid, profesional si la cele mai avantajoase conditii.

Service Laptopurilor – profesionisti de inalta calificare, multumita carora tehnica dumnevoastra va fi conectata corect, depanata si configurata pentru oferirea performantelor maximale. Dumnevoastra va folositi si primiti placerea – zi de zi, an de an.

Service Laptopurilor ofera garantie la toate lucrarile. Asemeni va oferim programe aditionale pentru deservire, si solutionarea rapida a problemelor, in caz ca utilajul se defecteaza. Service Laptopurilor il puteti gasi in orice magazin “Lumea Laptopurilor”.

Doar adresati-va la Service Laptopurilor – tot restu vom face noi pentru tine.

Configuram. Instalam. Reparam.

Produsul Procurat trebuie sa va bucure.  In deosebi procurarea tehnologiilor sofisticate si inteligente. Noi vom efectua astfel lucrarile, incit ajungind acasa, sa puteti sa incepeti lucuru. Configuram, prezentam, invatam. Adresati-va la Service Laptopurilor a magazinelor noastre. Noi stim cum aceasta functioneaza!

Utilajul dumnevoastra a iesit din functiune in timpul garantiei? Nimic strasnic! Noi avem ingineri profesionisti, care numaidecit va vor repara utilajul! Ne puteti gasi pe adresele de mai jos:

                                                  Adresa: Bl. Dacia 35                                               Adresa: Bl. Moscovei 2
                                                  Tel.mobil: (+373) 61 040 014                                 Tel.mobil: (+373) 61 040 015

                                                  Graficul de lucru: Lu.-Du. 9.00-20.00                   Graficul de lucru: Lu.-Du. 9.00-20.00

Servicii Clienţi

Facebook